اقتصادخودروداخلیصفحه اصلیصنعت و تجارت

خودروهای وارداتی در راه ایران

با آزادسازی واردات خودرو قرار شد که کرمان موتور، کوشا خودرو، سایپا، ایران خودرو و پارسیان موتور از طریق سامانه یکپارچه فرایند ثبت نام خودروهای وارداتی را آغاز کنند. اما خودروهای جدید خارجی بازار ایران کدامند؟

به گزارش پرس نیوز، بر اساس لیست خودروهای وارداتی، زوتی، سی‌اس۵۵ چانگان، کیا، هیوندای، تویوتا، هونگچی، بستیون، سوزوکی و شاین مکس از خودروهای جدید خارجی بازار ایران به شمار می‌روند. در ادامه به معرفی این خودروها خواهیم پرداخت.

چانگان سی اس۵۵

چانگان CS۵۵ پلاس کراس‌اوور، با وزن تقریبی ۱۴۶۰ کیلوگرم، به بازار عرضه خواهد شد.
این خودرو از موتور چهار سیلندر JL۴۷۳ZQ۷ با حجم ۱.۵ لیتر (۱۴۹۴ سی‌سی) استفاده می‌کند و قادر است در دوران ۵۵۰۰ دور در دقیقه قدرتی معادل ۱۸۸ اسب بخار تولید کند.
چانگان CS۵۵ پلاس، که در لیست خودروهای وارداتی سامانه یکپارچه قرار دارد در بازار خودرو ایران هیچ نسخه‌ای دو دیفرانسیلی نخواهد داشت.
ابعاد این خودرو ۴۵۳۹×۱۸۶۵×۱۶۸۰ میلیمتر و فاصله بین دو محور آن نیز ۲۶۵۶ میلیمتر است.
چانگان CS۳۵ پلاس سایپا امکاناتی مانند مانیتور لمسی ۱۰ اینچی، دوربین دید عقب، ورود و استارت بدون کلید، کروز کنترل دارد.
کیا سلتوس
کیا سلتوس با موتور ۱.۶ لیتر تنفس طبیعی، در سامانه یکپارچه حضور خواهد داشت.
قوای محرکه این خودرو قادر است ۱۲۱ اسب بخار قدرت و ۱۵۱ نیوتن‌متر گشتاور تولید کند
گیربکس اتوماتیک شش سرعته AT مسئول انتقال توان و گشتاور این موتور به محور جلوی خودرو است.
از دیگر امکانات این ماشی  به کروز کنترل، حالات مختلف رانندگی، سیستم تهویه مطبوع دستی، سیستم چندرسانه‌ای به همراه نمایشگر ۸ اینچی با اندروید اتو و اپل کارپلی، سیستم ورود و استارت بدون کلید، استارت موتور از راه دور، تریم چرمی کابین، سانروف، دو کیسه هوا، سیستم کنترل پایداری و دوربین دنده عقب.

زوتی T۳۰۰

پارس خودرو به نظر می‌رسد برای آن یک پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژ را در نظر گرفته است.
موتور این ماشین قادر است ۱۴۴ اسب بخار قدرت و ۲۱۵ نیوتن‌متر گشتاور تولید کند. این مشخصات توسط گیربکس ۵ سرعته دستی به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود.
دارای رینگ‌های رینگ‌های ۱۷ اینچی آلیاژی
امکانات زوتی T۳۰۰دارای سیستم سنجش باد لاستیک‌ها، نمایشگر لمسی ۸ اینچی، دوربین عقب، دکمه‌های کنترلی روی فرمان و آینه‌های برقی است.
هیوندای i۲۰
پیشرانه ۱ لیتری توربو یا ۱.۲ لیتری تنفس طبیعی در مقایسه با سایر گزینه‌ها بیشترین عملکرد را ارائه می‌دهند.
این پیشرانه قادر است حداکثر قدرت ۱۱۸ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۱۷۲ نیوتن متر تولید کند و از طریق یک گیربکس ۷ سرعته اتوماتیک دوکلاچه (DCT) به محور جلو این خودروی کوچک کُره‌ای منتقل می‌شود.
مصرف سوخت ترکیبی و شتاب صفر تا صد هیوندای i۲۰ با این پیشرانه و گیربکس به ترتیب برابر با ۵ لیتر در صد کیلومتر و ۱۰.۹ ثانیه است.

 

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا