به گزارش پرس نیوز، مهدی صادقی کاشان، مدیرعامل شرکت زامیاد در جشن رکوردزنی ۱۲ ساله زامیاد، ضمن اعلام رسمی عبور از رکورد تولید ۱۲ساله در این شرکت و پروژههای مختلف که طی سال ۱۴۰۲ انجام شده است، گفت: ورود نماد خزامیا به تابلوی بازار اول، رشد ۱۰ درصدی فروش، خروج از زیان انباشته در سال مالی ۱۴۰۱ و استمرار آن در سالهای آتی، افزایش سرمایه ۴۳ درصدی، حضور در بازارهای صادراتی از جمله کشورهای حوزه آفریقا و پاکستان با تولید خودرو وانت نیسان راست فرمان، از جمله اقداماتی است که در سال جاری شاهد بهثمررسیدن آنها بودهایم.
او با بیان اینکه محصول هانتر پلاس به سبد محصولات شرکت زامیاد افزوده شده است، خاطرنشان کرد: هانتر پلاس آخرین محصول چانگان و یک خودروی خاص، متفاوت و مدرن است که تولید آن به شرکت زامیاد محول شده و در آینده شاهد عرضه این محصول به بازار کشور خواهیم بود.
چانگان هانتر، شکارچی ماهر زامیاد در بازار شلوغ پیکاپهای آفرودی
پیکاپ چانگان هانتر (Kaicene F70) از سال ۲۰۱۹ سابقه تولید دارد. این وانت چینی با پلتفرم پژو لندترک (Peugeot Landtrek) توسط خط مونتاژ تونس و نیجریه و کنیا نیز عرضه میشود. سال ۲۰۲۲، نسخهی برقی و هیبریدی چانگان هانتر با چهره جدید در چین رونمایی شد اما فعلا برای فروش این مدلها داخل ایران، برنامهای وجود ندارد.
سه نوع قوای محرک در بازارهای مختلف برای وانت پیکاپ چانگان وجود دارد. احتمالا نسخهی ۱/۹ لیتر توربودیزل با قدرت ۱۵۰ اسب بخار و گشتاور ۳۵۰ نیوتنمتر به ایران وارد میشود. دیگر مدلها، ۲/۵ لیتر توربو دیزل هستند. نمونهی مونتاژ میتسوبیشی چین، ۱۵۰ اسب بخار و ۳۶۰ نیوتنمتر است اما نسخهی ایسوزو چین، ۱۲۹ اسب بخار و ۳۲۰ نیوتنمتر دارد.
چانگان هانتر با چهره جدید، مجهز به موتور بنزینی ۲ لیتر توربوشارژ، ۲۳۳ اسب بخار قدرت و ۳۹۰ نیوتنمتر گشتاور دارد. این مدل، همراه گیربکس اتوماتیک ۸ سرعته ZF آلمان، فعلا خودروی مخصوص بازار چین است.
قیمت چانگان هانتر در بازار جهانی و ایران
در چین، ۱۳ تا ۱۸ هزار دلار برای انواع چانگان هانتر دنده دستی پرداخت میشود. نسخهی دو دیفرانسیل دو کابین برای بازار ایران، احتمالا نسخهی ۱۵ هزار دلاری خواهد بود و برای مشتری ایرانی، حدود ۱/۲ تا ۱/۴ میلیارد تومان هزینه خرید خواهد داشت.