اقتصادراه و شهرسازی

صنعت فولاد موتور محرک ساخت مسکن در نهضت ملی مسکن

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با اعلام عملکرد بی سابقه دولت سیزدهم در بخش مسکن، از آمادگی وزارت راه وشهرسازی برای حمایت از فناوری‌های نوین ساخت خبر داد و گفت: مشوق‌هایی هم در این حوزه پیش‌بینی شده است.

به گزارش پرس نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، ارسلان مالکی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در نمایشگاه ملی سازه و فولاد، بخش مسکن را پیشران پیشرفت کشور نامید و گفت: صنعت فولاد موتور محرک این بخش به شمار می‌آید.

به گزارش روابط عمومی سازمان ملی زمین و مسکن مالکی در حاشیه بازدید از این نمایشگاه از آغاز عملیات اجرایی یک میلیون و ۹۰۰ هزار واحد مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن خبر داد و انجام این امر توسط وزارت راه و شهرسازی در دولت سیزدهم را یک اقدام جهادی خواند.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: تا این لحظه بیش از ۳۸ هزار هکتار زمین به استعداد ساخت یک میلیون و ۶۰۰ هزار واحد مسکونی در محدوده شهرها تامین شده است.

وی همچنین اعلام کرد: تاکنون قرارداد ۲۵ هزار هکتار پروژه آماده‌سازی در کشور منعقد شده که حجم اجرای این پروژه‌ها معادل بیش از ۶ هزار کیلومتر جاده‌سازی است.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن این حجم از کار را در کشور بی‌سابقه دانست و در توضیح اهمیت این امر اضافه کرد: اگر بخواهیم این عدد را با عملکرد بخش مسکن در گذشته مقایسه کنیم باید یادآوری کنیم که در مسکن مهر مجموعا ۵۹۰ هزار واحد مسکن در سازمان ملی زمین و مسکن ساخته شد.

نقش فولاد در افزایش سرعت و کیفیت و پایین آوردن قیمت تمام‌شده مسکن

مالکی در ادامه گفت: افزایش سرعت و کیفیت و پایین آوردن قیمت تمام‌شده در ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن برای ما از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و نقش صنعت فولاد در تمامی این موارد بارز است.

معاون وزیر راه و شهرسازی آمادگی این وزارتخانه در حمایت از فناوری‌های نوین ساخت را اعلام کرد و افزود: مشوق‌هایی در این خصوص پیش‌بینی شده و این اقدام قابل توسعه و افزایش است و همچنین باید در این عرصه به سمت نظام مدیریت پروژه پیش رفت.

وی اظهار کرد: ما بر این باوریم در دست‌یابی به دانش صنعت فولاد در ساختمان چیزی از کشورهای دنیا کم نداریم و باید با مدیریت بهره‌وری و کنترل پروژه‌ها ضعف‌های موجود را رفع کنیم.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در بخش دیگری از صحبت‌هایش سامان‌دهی و رتبه‌بندی تولیدکنندگان برای رقابت عادلانه و بالابردن کیفیت محصولات را خواستار شد و رسیدن به شرایط ایده‌آل و جایگاه اصلی در این بخش را دور از ذهن ندانست.

مالکی نقش نظارتی در تسهیل مقررات و ایجاد مشوق‌هایی از طریق استفاده از فناوری‌های نوین ساخت را از وظایف دولت در رفع چالش‌های صنعت ساخت و ساز دانست و افزود: علاوه بر اینها تنظیم و مدیریت تسهیلات بانکی توسط دولت باعث می‌شود که متقاضیان و شرکت‌ها بتوانند مصالح را آسان‌تر تهیه کنند.

وی در پایان همکاری صنایع فولاد با مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی و شرکت‌های دانش‌بنیان را خواستار شد و گفت: با همکاری این بخش‌ها می‌توان هزینه تمام شده را به حداقل رساند و حتی می‌توان از این ظرفیت بازار کشورهای منطقه را هم به دست آورد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا